in

*** Üniversitesi’nde operasyonu devam mı ediyor?

Evet.

Fakat mücadeleye devam.

*** Üniversitesi Göç ve Uyum Araştırmaları Enstitüsü müdürü Sayın Prof. Dr. M.Murat Erdoğan attığı bir twit dolayısıyla dün gece twitterda troller tarafından #HadsizMuratErdoğan tagi ile linç edilmeye çalışılmıştı. Murat Hocanın attığı twit şuydu:

Murat Hoca ifade özgürlüğü kapsamında olduğunda kuşku olmayan bu twiti nedeniyle troller tarafından linçlenince devreye havuz medyası gazetecileri girdi:

Akşam gazetesi yazarı serkan fıçıcı talimat verdi. Murat hocanın görevden alınmasını istiyordu. Serkan Fıçıcı kim mi?

Kısa bir süre önce söylemleri dolayısıyla üniversite öğrencileri tarafından #AkademideHomofobiyeYerYok tagiyle protesto edilen Taceddin Kutay’ın samimi bir arkadaşı. Serkan Fıçıcı’nın talimatıyla *** Üniversitesi harekete geçti ve soruşturma başlatıldığına dair twit paylaştı.

Üniversitenin soruşturma açmasının üzerine Serkan Fıçıcı “Görevden alındı. Üniversite yönetiminden “hakaret fikir özgürlüğü değildir” açıklaması geldi. Bununla da kalmayacak. Üniversite bu şahıs hakkında Savcılığa suç duyuru yapıyor.” twiti atarak durumdan memnuniyetini dile getirdi.

This image has an empty alt attribute; its file name is image-3.png

Hatırlanacak olursa, kısa bir zaman önce yine başka bir havuz medyası kanalından benzer tarzda bir içerik üretilmişti. İlgili içeriğe buradan ulaşabilirsiniz

Üniversite içerisinde yerinin sağlamlığa tam olarak güvenemeyen akpli kadrolar, kendileri dışındaki herkesi saf dışı bırakmayı kendilerine vazife edinmiş gibi görünüyorlar. Üniversite içerisinde haberde geçen medya kanalları ve kişileri iletişimi olan kişilerin özellikle Avusturya bağlantılı oldukları, üniversitede aile kadrolarına önem verdikleri biliniyor.

Şunu belirtelim ki, biz TAUHaber olarak haksızlığın hukuksuzluğun her zaman karşısında ve haklının yanında olacağız. *** Üniversitesi’nde açtığınız yaraların hepsinin bir bir hesabını soracağız. Üniversitenin hiçbir öğrencisine akademisyenine yok sebepten zarar vermenizi engelleyeceğiz.

Bu içerik TAUHABER ekibi tarafından 07.05.2021 tarihinde oluşturulmuştur.

Ne düşünüyorsun?

17 Points
Upvote Downvote

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0

TAÜHABER Editörsüz Bölümü Açıldı

*** Öğrencileri Teknofest’te!