in

TAÜHABER Editörsüz Bölümü Açıldı

Bilindiği üzere TAÜHaber sitesi yakın zamanda güncellenmişti. Yeni güncelleme ile daha sade bir tasarım ile güncel haberlerin, TAÜ ile ilgili tüm zamanların haberlerinin, etkinliklerin yer aldığı yeni siteye, bir de editörsüz kısmı eklendi.

Peki nedir Editörsüz?
TAÜHaber içerik yazarlarımızın ve editörlerimizin çalışması ile Türk-Alman Üniversitesi ile ilgili içerikler üretilen bir haber kanalıdır. Bu konudaki en büyük motivasyonlardan birisi ise, özgür ve bağımsız içerik üretebilmektir. Biz de bu motivasyonla, tüm arkadaşlarımızın/TAÜ’nün tüm mensuplarının özgürce fikirlerini dile getirebilecekleri Editörsüz forumunu oluşturduk. Böylece Editörsüz sekmesinde editör denetiminden geçmeden, TAÜHaber ekibinin yaptığı haberler/içerikler dışında herkesin özgürce içerik üretebileceği bir alan oluşturduk.

Editörsüz’de nasıl yazılabilir?
tauhaber.com sitesine girerek Editörsüz ana başlığına tıklayarak Editörsüz forumuna girebilirsiniz. Editörsüz’de yazabilmek için üye olup giriş yapmanız gerekmemektedir. Girdiğiniz sayfada bulunan forma isim(nickname olabilir), e-posta(yayınlanmıyor), konu ve açıklamalarınızı girerek Editörsüz bölümünde yazmaya başlayabilirsiniz.

Editörsüz’de neler yazılabilir?

İlanlarınızı burada paylaşın: TAU İlanlar’a göndermek istediğiniz ilanlarınızı burada paylaştığınız takdirde onayınızla birlikte TAU İlanlar’da paylaşacağız.

Duyurularınızı paylaşın: Herhangi bir kulüp ile bağlantısı olmaksızın yapacağınız etkinlik duyurularını burada paylaşabilirsiniz.(Kulüp duyuruları için etkinlikler kısmını kullanmanızı rica ederiz.)

Mağduriyetlerinizi paylaşın: Her türlü mağduriyet veya haksızlık karşısında yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz. Korkmadan bunları paylaşabilirsiniz.

Haberlerinizi paylaşın: Bağımsız ve tekil bir içerik üretici olabilirsiniz. İçeriklerinizi görmekten memnuniyet duyarız.

Bu içerik hunibanapara tarafından 06.05.2021 tarihinde oluşturulmuştur. Zamansal farklılıklardan dolayı oluşabilecek değişikliklerden sorumlu olmadığımızı belirterek, içeriğin güncelliğini teyit etmenizi öneririz.

Ne düşünüyorsun?

19 Points
Upvote Downvote

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0

Frühlingsfest Neden Gelenekselleşmedi?

*** Üniversitesi’nde operasyonu devam mı ediyor?