in

Beykoz’da Öğrencilere Uygun Sosyal Tesisler

Ülkece ekonomik sıkıntılar yaşadığımız bu dönemlerde şüphesiz öğrencilerin de dışarıda sosyalleşebileceği, ders çalışabileceği veya yemek yiyebileceği daha uygun fiyatlı mekan arayaşı artıyor. Biz de Beykoz’da uygun fiyatlı sosyal tesisleri bu haberimizde derledik.

 

1. Çubuklu Vapur Kafe

İBB tarafından Beykoz’da yakın zamanda açılan içinde kafe, kütüphane, ortak çalışma alanı ve toplantı salonu bulunan vapur kafe Beykoz Çubuklu’da öğrencileri ağırlıyor. Fiyatları oldukça uygun olan bu mekanda filtre kahveyi 17.50 TL ve çayı yaklaşık 4-5 TL’ye içebiliyorsunuz. Denize sıfır olan bu mekanın manzarası ve sakinliği ise paha biçilemez.

 

2. İBB Beykoz Sosyal Tesisleri

İBB tarafından işletilen ve Paşabahçe ile Çubuklu arasında yer alan sosyal tesislerde hem kafe konseptinde self servis çay, kahve içebileceğiniz alan ve kahvaltı ve yemek yiyebileceğiniz kapalı restaurant bölümü bulunmaktadır. Yine denize sıfır olan bu mekanda İstanbul şartlarında oldukça uygun fiyata yemek yiyip, bir şeyler içebilirsiniz.

 

3. Gümüşsuyu Restaurant

Beykoz Belediyesi tarafından işletilen hem kafe hem de restaurant bölümü olan sosyal tesis oldukça lüks bir görünüme sahiptir. Buna rağmen fiyatları görece uygundur. Özellikle Beykozkart’a sahipseniz sizin için %25 indirim yapılmaktadır. Burada özellikle Beykoz’a özgü yemekler yiyebilirsiniz.

 

4. Beykoz Korusu Sosyal Tesisleri

Beykoz Korusu sosyal tesisleri İBB Sosyal Tesisleri gibi yine İBB tarafından işletilmektedir. Beykoz Korusu’nda yer alan tesis ormanlık alan içinde sakin bir mekan olma özelliği taşımaktadır. Menüsü ve fiyatları İBB sosyal tesisleri ile aynıdır. Bu sosyal tesislerin fiyatları benzerlerine göre oldukça uygundur. Bir sabah serpme kahvaltı yapmanızı veya güzel bir akşam yemeği menüsü yemenizi tavsiye ederiz.

 

5. Beykoz Yaşam Merkezi

Beykoz Belediyesi tarafından işletilen Beykoz Yaşam Merkezi kütüphanesi öğrenciler tarafından en çok tercih edilen mekanlar arasında. Burada ders çalışanlara çay ikram edilmektedir. Sınav dönemlerinde özellikle tercih edilebilecek bir mekandır.

 

6.  Feza Gürsey Kütüphanesi

İBB tarafından yakın zamanda açılan bu kütüphane de öğrencilerin çalışma mekanı ihtiyacını gidermeye yardımcı olacaktır. Anadolu Hisarında bulunan bu kütüphaneyi öğrenciler ders çalışmak için yoğun olarak tercih etmektedir.

 

Sizlerin de öğrenciler için uygun olduğunu düşündüğünüz mekanlar varsa yorumlarda bizimle paylaşabilirsiniz.

Ne düşünüyorsun?

19 Points
Upvote Downvote

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0

12 Maddelik Hamburg Rehberi

12 Maddelik Köln Rehberi