in

TAÜ Tiyatro 2 Oyunuyla Şehir Tiyatroları Genç Günler Festivali’nde!

Taü Tiyatro İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları tarafından geleneksel olarak her yıl düzenlenen genç günler festivaline katılıyor. “DALGA Çok İleri Giden Bir Deney” ve “Godot’yu Beklerken’i Beklerken” adlı iki oyunuyla TAÜ Tiyatro Şehir Tiyatroları Genç Günler festivaline seçildi.

TAÜ Tiyatro, 12-13 Mayıs tarihlerinde saat 20.30’da Fatih Reşat Nuri sahnesinde sahne alacak. TAÜ Tiyatro’nun sevilen ve her dönem tercih edilen oyunu “Godot’yu Beklerken’i Beklerken”in yanısıra bu seneye damga vuran oyunu “DALGA Çok İleri Giden Bir Deney” adlı oyun seyirci ile buluşacak.

TAÜ Tiyatro’nun son dönemlerde birçok sıkıntı ile karşı karşıya kaldığı biliniyor. Karşılaşılan sıkıntılara rağmen her oyun üstüne koyarak ilerleyen TAÜ Tiyatro Şehir Tiyatroları festivali ile daha da ivme yakalayacak gibi görünüyor.

Şehir Tiyatroları Genç Günler festivali programı şöyle:

Şehir Tiyatroları Genç Günler festivalinin bu seneki başlığı VAZGEÇMİYORUZ oldu. Festivalde yer alan oyunları izlemek için şehir tiyatroları sayfasından davetiye talep etmek gerekmektedir.

Ne düşünüyorsun?

17 Points
Upvote Downvote

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0

Mühendisler Kulübü Tarafından Kariyer Zirvesi: Berlin 11-12 Mayıs Tarihlerinde Düzenlenecek.

Son Günlerde Yaşananlara Dair