in

Mühendisler Kulübü Tarafından Kariyer Zirvesi: Berlin 11-12 Mayıs Tarihlerinde Düzenlenecek.

Mühendisler Kulübü kariyer planlama ve bu yolda ufuk açma imkanı sunan “Kariyer Zirvesi: Berlin” etkinliğini 11-12-13 Mayıs tarihlerinde *** Üniversitesi Beykoz Kampüsünde yüzyüze ve ücretsiz olarak gerçekleşecektir.

Etkinlikte Türkiye ve Almanya’nın en büyük sanayi ve hizmet şirketlerinden ve dünya çapında hizmet veren şirketlerden katılım gösteren konuşmacıların kariyerleri ve sektör hakkındaki konuşmalarına aktif katılım gösterme ve bu konuşmacılarla yakın iletişim kurma şansı bulacaksınız.

Aynı zamanda çok katmanlı hazırlanan etkinlik planı sayesinde ayrı salonlarda mülakat simülasyonlarına katılabilir, case study, cv hazırlama gibi atölyeleri ile fiziksel pratik yapabilirsiniz.

Kampüsün çeşitli noktalarındaki stantlar aracılığıyla bu şirketler ile yakın temas şansı bulacaksınız.

11 Mayıs 2022’de 9.30’da açılış konuşmaları ile başlayacak etkinlik Microsoft, Karsan, Deloitte, Doğuş Oto, Şişecam, Halil ÖKLÜ konuşmaları ile devam edecek; 12 Mayıs 2022’de DAAD, Daimia Tech, FEV, Adem KAYAR, Mercedes Benz Türk konuşmaları ile; 13 Mayıs 2022’de Bosch, B/S/H, Tusaş, Hepsibuarada, Tekfen, Tofaş konuşmaları ile devam edecek. Programın atölye kısmında Tekfen, İBB kariyer ofisi, Man ve Mercedes-Benz Türk atölyeleri olacak.

Katılım için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz:
https://www.taumuhendislerikariyerzirvesi.com/

Ne düşünüyorsun?

17 Points
Upvote Downvote

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0

İşletme Ekonomi Kulübü Tarafından Spitze Zirvesi Düzenlendi.

TAÜ Tiyatro 2 Oyunuyla Şehir Tiyatroları Genç Günler Festivali’nde!