in

Kampüs Tanıtımı

**** Üniversitesi’ni tercih etmek isteyen adayların en çok merak ettikleri şeylerin başında *** Üniversitesi kampüsü ve sosyal hayat gelmektedir. TAUHABER olarak *** Üniversitesi kampüsünü gezerek tanıttığımız; sosyal hayat, kulüpler, yemekhaneler, yurtlar ve ulaşım gibi birçok konuya yer verdiğimiz tanıtım videomuzu izleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=f-j96nMukgY&t=687s

 

Temmuz 2020’de *** Üniversitesi kampüsünde çektiğimiz tanıtım videosunu izliyorsunuz. Bu videoda, genel olarak *** Üniversitesi hakkında merak edilenler, üniversite kampüsü, kampüste nerede ne yapılır gibi konulara cevaplar vermeye çalıştık. Özellikle ulaşım, yurt, sosyal ve kültürel faaliyetler hakkında bilgiler vermeye çalıştık.

Kısa not; video yeterince profesyonel olmadı ne yazık ki açık alan çekimlerimizde bir miktar gürültü problemi yaşadık ve edit aşamasında amatör bir arkadaşımız yardımcı olduğu için bu kadarını yapabildik. Hatalar affola.

*** Üniversitesi ile ilgili her türlü soru, görüş ve önerilerinizi bize yazabilirsiniz. Bu videonun altına yorum yapabileceğiniz gibi sosyal medya hesaplarımızdan ve mail adresimiz üzerinden bize ulaşabilirsiniz. Çekimlerde emeği geçen, Ali Refik Varol, Fatih Temiz, Nilselen Kurtoğlu ve Yavuz Bahadır Çınar’a teşekkür ederiz. Mikrofon ve kamera desteği için @podcastçıkmazı ‘na teşekkür ederiz.

Ne düşünüyorsun?

18 Points
Upvote Downvote

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0

TAUHABER Almanca Çalma Listesi hazırlandı!

Yurtlar Ne Zaman Yapılacak?