in ,

*** Üniversitesine Nasıl Gidilir?


*** Üniversitesi 2010 yılında kurulduğundan bu yana öğrenciler tarafından en çok gündeme gelen sorunlardan birisi de ulaşım olmuştur. *** Üniversitesi’ne toplu taşıma ile ulaşabileceğiniz güzergahlara bu içeriğimizden ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar.

*** Üniversitesi İETT otobüsleri, Taksi, Minibüs ve Dolmuş ile ulaşım mümkündür. Bazı araçlar doğrudan üniversiteden geçerken bazılarından indikten sonra yürümeniz gerekmektedir. İlçelere göre ***’ye ulaşım rehberi şöyledir:

Kadıköy’den *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Kadıköy ile *** Üniversitesi arası ortalama 30 km’dir. Kadıköy rıhtımdan *** Üniversitesi’ne 15F numaralı otobüsle doğrudan sahil yolunu izleyerek gelebilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 1-1.5 saat sürmektedir. *** Üniversitesi durağında inebilirsiniz. 15F numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kadıköy rıhtımdan *** Üniversitesi’ne 15BK ile çevre yolundan ulaşabilirsiniz. 15BK üniversitenin yurt arazisinin önünden geçmekte olup, ineceğiniz durak olan Cevizlibahçe durağından üniversite 5 dakika yürüme mesafesindedir. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 1-1.5 saat sürmektedir. 15BK numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kadıköy rıhtımın karşısından kalkan sarı dolmuş ile Beykoz durağına kadar gelip aktarme yaparak(136b, 15F, 15BK, 136 vs.), taksiyle(14.5 TL) veya yürüyerek(15 dakika) *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Sarı dolmuşların hareket saati bilgilerini veremiyoruz. Fakat bir aksilik olmazsa dolduğunda kalkar, zira dolmuş. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 45 dakika- 1 saat sürmektedir.

Kadıköy rıhtımdan 15TK otobüsünü kullanarak Beykoz merkeze veya Kavacık’a kadar gelip aktarma yaparak da *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu otobüs de büyük ölçüde 15BK ile aynı güzergahı takip etmektedir.

Kadıköy’den taksi ile de *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 30-60 dakika sürmektedir.

İETT otobüsleri ile bu güzergahta yapacağınız yolculuk 1 biletli olacaktır. Dolmuş kullandığınız takdirde ortalama 10 TL bir ücret ödemeniz gerekecek, taksi ile ise ortalama 100-130 TL ücret ödemeniz gerekecektir.

Üsküdar’dan *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Üsküdar ile *** Üniversitesi arası ortalama 25 km’dir. Üsküdar’dan doğrudan *** Üniversitesi’ne toplu ulaşım yalnızca belirli saatlerde bulunmaktadır. 15 numaralı otobüs belirli saatlerde doğrudan *** Üniversitesi’ne uğramaktadır. 15F numaralı otobüs ise gece seferlerinde Üsküdar’dan geçerek *** Üniversitesi’ne gitmektedir. Gece ***’nde ne işimiz var derseniz bu bizi ilgilendirmez. Üsküdar sahilden *** Üniversitesi’ne 15 ve 15T numaralı otobüsle sahil yolunu izleyerek gelebilirsiniz. Beykoz durağında inerek önerdiğimiz rotalardan birini kullanabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 1-1.5 saat sürmektedir. 15 numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya ve 15T numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üsküdar’dan 15P numaralı otobüs ile Paşabahçe(Beykoz) durağına kadar gelerek buradan aktarma yapabilirsiniz. Bu yolculuk da 15 ve 15T numaralı otobüslerle benzer uzunlukta sürecektir. 15P numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üsküdar -Beykoz vapuru ile Beykoz durağına kadar gelerek önerdiğimiz rotalardan birini kullanabilirsiniz. Üsküdar- Beykoz vapuru ile yolculuk trafiksiz saatlerde, ki deniz trafiğinden çok etkilenmeyen bir rotayı takip etmektedir, ortalama 1 saat sürmektedir. Beykoz- Üsküdar vapurunun hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Üsküdar sahilden kalkan sarı dolmuş ile Beykoz durağına kadar gelip aktarme yaparak(136b, 15F, 15BK, 136 vs.), taksiyle(14.5 TL) veya yürüyerek(15 dakika) *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 45 dakika- 1 saat sürmektedir.

Üsküdar’dan taksi ile de *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 30-45 dakika sürmektedir.

İETT otobüsleri ile bu güzergahta yapacağınız yolculuk 1 biletli olacaktır. Dolmuş kullandığınız takdirde ortalama 8 TL bir ücret ödemeniz gerekecek, taksi ile ise ortalama 80- 100 TL ücret ödemeniz gerekecektir.

Kozyatağı’ndan *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Eskiden 15KB vardı, ruhu şad olsun.


Kozyatağı’ndan *** Üniversitesi’ne Kavacık’a giden herhangi bir boğaz hattı(500T vb.) otobüs ile de ulaşabilirsiniz. Kavacık aktarma durağında inip, biraz yürüyerek Kavacık’tan önerdiğimiz rotalardan birini kullanabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 45 dakika 1 saat sürmektedir.

Anadolu yakasının birçok noktasından metro ile Kozyatağı’na ulaşıp, buradan aktarma yaparak *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz.

İETT otobüsleri ile bu güzergahta yapacağınız yolculuk 1 biletli olacaktır.

Mecidiyeköy/Zincirlikuyu/Levent’ten *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Mecidiyeköy ile *** Üniversitesi arası ortalama 25 km’dir. Mecidiyeköy’den doğrudan *** Üniversitesi’ne toplu ulaşım yalnızca belirli saatlerde bulunmaktadır. 121A numaralı otobüs belirli saatlerde doğrudan *** Üniversitesi’ne uğramaktadır. Mecidiyeköy Viyadük’ten *** Üniversitesi’ne 121A ve 121B numaralı otobüsle gelebilirsiniz. 121B numaralı otobüs ile Kavacık’ta 121A numaralı otobüs ile ise Kavacık veya Beykoz durağında inerek önerdiğimiz rotalardan birini kullanabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 1-1.5 saat sürmektedir. 121A numaralı otobüs Mecidiyeköy’den kalkarak Zincirlikuyu, Levent ve Kavacık’a uğrayarak *** Üniversitesi’ne gelmektedir. 121A numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya ve 121B numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Mecidiyeköy,Zincirlikuyu ve Levent’ten *** Üniversitesi’ne Kavacık’a giden herhangi bir boğaz hattı otobüs ile de ulaşabilirsiniz. Kavacık aktarma durağında inip, biraz yürüyerek Kavacık’tan önerdiğimiz rotalardan birini kullanabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 1-1.5 saat sürmektedir.

Mecidiyeköy,Zincirlikuyu ve Levent’ten *** Üniversitesi’ne biraz daha fazla toplu taşıma kullanarak fakat daha kısa bir yol izleyerek de gelebilirsiniz. Bu duraklardan birisinden m2 numaralı metroya binerek İTÜ Ayazağa durağında inip, oradan Beşiktaş-Yeniköy minibüsü veya 40B numaralı otobüse binerek İstinye veya Yeniköy iskelesinde inebilirsiniz. İstinye’den arabalı vapur ile Çubuklu’ya(çok önerilmez), Yeniköy’den ise deniz motoru ile Beykoz merkeze ulaşabilirsiniz. Buralardan ise önerdiğimiz rotalardan birini kullanabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 1-1.5 saat sürmektedir.

Mecidiyeköy,Zincirlikuyu ve Levent’ten taksi ile de *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 30-45 dakika sürmektedir.

Avrupa yakasının birçok noktasından metro ve metrobüs ile Mecidiyeköy, Zincirlikuyu ve Levent’e ulaşabilirsiniz. Metrobüs ile boğazı geçerek Anadolu Yakası’nda 15, 15T ve 15F güzergahında aktarma yaparak da *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz.(Pek önermiyoruz.)

İETT otobüsleri(boğaz hatları) 2 biletli; metrobüs 3 biletli; deniz motoru, arabalı vapur ve metro ile 1 biletli olarak bu güzergahta yolculuk yapabileceksiniz. Minibüs kullandığınız takdirde ortalama 3-4 TL ücret ödemeniz gerekecek, taksi ile ise ortalama 100- 130 TL ücret ödemeniz gerekecektir.

Kavacık’tan *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Kavacık ile *** Üniversitesi arası ortalama 10 km’dir. Kavacık’tan *** Üniversitesi’ne otobüsle veya Shuttle ile doğrudan gelebilirsiniz. Kavacık’tan 15TA numaralı otobüs ile *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 15 dakika sürecektir.

Kavacık’tan 136B numaralı otobüs ile *** Üniversitesi’ne doğrudan ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 30-45 dakika sürecektir. 136B numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

***Üniversitesi Shuttle’ını kullanarak *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 10 dakika sürmektedir. Shuttle saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Kavacık’tan 15BK numaralı otobüs ile de *** Üniversitesi’ne gelebilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 40-50 dakika sürmektedir.

Kavacık’tan *** Üniversitesi’ne Beykoz’a giden herhangi bir otobüs veya minibüs ile Beykoz’a ulaşarak önerdiğimiz güzergah üzerinden ulaşabilirsiniz.(Pek önerilmez.)

Kavacık’tan taksi ile de *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 6-8 dakika sürmektedir.

İETT otobüsleri ile bu güzergahta yapacağınız yolculuk 1 biletli olacaktır. Minibüs kullandığınız takdirde ortalama 2-3 TL, Shuttle ile ortalama 2-3 TL, taksi ile ise ortalama 25- 30 TL ücret ödemeniz gerekecektir.

Ümraniye’den *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Ümraniye ile *** Üniversitesi arası ortalama 20 km’dir. Ümraniye’den doğrudan *** Üniversitesi’ne toplu ulaşım bulunmamaktadır. 11H numaralı otobüs ie Beykoz durağından aktarma yapabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 1-1.5 saat sürmektedir. 11H numaralı otobüsün hareket saatlerine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Ümraniye’den Kavacık’a giden herhangi bir otobüsü kullanarak da önerdiğimiz güzergah üzerinden *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 1-1.5 saat sürmektedir.

Ümraniye’den taksi ile de *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk trafiksiz saatlerde ortalama 30-45 dakika sürmektedir.

İETT otobüsleri ile bu güzergahta yapacağınız yolculuk 1 biletli olacaktır. Taksi ile ise ortalama 80- 100 TL ücret ödemeniz gerekecektir.

Yeniköy’den *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Yeniköy ile *** Üniversitesi arası ortalama 10 km’dir. Yeniköy’den deniz motoru ile Beykoz durağına geçerek, oradan da önerdiğimiz rota üzerinden *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 20-25 dakika sürmektedir.

Sarıyer’den *** Üniversitesi’ne nasıl gidilir?

Sarıyer ile Kavacık ile *** Üniversitesi arası ortalama 20 km’dir. Sarıyer’den vapur ile Beykoz durağına geçerek, önerdiğimiz rota üzerinden *** Üniversitesi’ne ulaşabilirsiniz. Bu yolculuk ortalama 40-50 dakika sürmektedir. Sarıyer vapuru hareket bilgileri için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu içerik **** tarafından 21.04.2021 tarihinde oluşturulmuştur. Zamansal farklılıklardan dolayı oluşabilecek değişikliklerden sorumlu olmadığımızı belirterek, içeriğin güncelliğini teyit etmenizi öneririz.

Ne düşünüyorsun?

18 Points
Upvote Downvote

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yükleniyor...

0

Taü Gönüllüler Kulübü

TAUHABER Almanca Çalma Listesi hazırlandı!